Examenkandidaten

Pharmacon, daar worden drogisten wijzer van
1.381 uitgereikte diploma's in 2023
70% van de gediplomeerden slaagt in 1 keer
Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt

Pharmacon is super flexibel: je kunt examen doen op meer dan 10 locaties.

Examendata en -locaties

Er zit vast een examenlocatie bij jou in de buurt. Je kunt online jouw examen boeken en zelf de datum en locatie kiezen.

De opleidingen van Vakopleidingdrogisterij.nlDrogiweb, Capabel Pro en NHA sluiten goed aan op onze examens.

Leren voor je examen? Wij helpen je graag

We geven het toe: onze examens zijn best pittig. Je moet veel weten om goed advies te kunnen geven over zelfzorggeneesmiddelen. Maar wij slepen je er wel doorheen! Bijvoorbeeld met proefexamens waarmee je je kennis kunt testen. Onze proefexamens werken precies hetzelfde als de echte examens. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het proefexamen Adviseren 1 ook 45 minuten de tijd voor het beantwoorden van 51 meerkeuzevragen en 3 cases.

Proefexamens: gratis of betaald?

Pharmacon biedt voor elk vakdiploma proefexamens aan, zowel gratis als tegen een kleine vergoeding. Iedereen kan gratis gebruikmaken van het eerste proefexamen (versie 1).  In onze bestelomgeving kies je dan het betreffende proefexamen waarbij €0,00 staat. Deze kan je een jaar lang onbeperkt maken. Extra versies proefexamens kun je aanschaffen voor € 11,60 per versie. Dit extra proefexamen kan je 5 keer oefenen in een jaar tijd. Voor je het weet, kan ook jij trots zijn op je Pharmacon-diploma.

Bij Pharmacon kun je een factuur opvragen van het examen via examens@pharmacon.nl.

Stichting Pharmacon Visual