Headerafbeelding Stichting Pharmacon

Examenkandidaten

Pharmacon, daar worden drogisten wijzer van
1.604 uitgereikte diploma's in 2020
73% van de gediplomeerden slaagt in 1 keer
Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt

Pharmacon is super flexibel: je kunt examen doen op meer dan 10 locaties.

Examendata en -locaties

Er zit vast een examenlocatie bij jou in de buurt. Je kunt online jouw examen boeken en zelf de datum en locatie kiezen.

De opleidingen van Drogiweb, Capabel Pro en NHA sluiten goed aan op onze examens.

Leren voor je examen? Wij helpen je graag

We geven het toe: onze examens zijn best pittig. Je moet veel weten om goed advies te kunnen geven over zelfzorggeneesmiddelen. Maar wij slepen je er wel doorheen! Bijvoorbeeld met proefexamens waarmee je je kennis kunt testen. Onze proefexamens werken precies hetzelfde als de echte examens. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het proefexamen Adviseren 1 ook 45 minuten de tijd voor het beantwoorden van 51 meerkeuzevragen en 3 cases.

Proefexamens: gratis of betaald?

Als je van jouw opleider een code hebt ontvangen voor het maken van een proefexamen, dan kun je een jaar lang versie 1 van het proefexamen gratis oefenen. Extra versies proefexamens kun je aanschaffen voor € 10,45 per versie. Vanaf 1 januari 2021 kost het proefexamen € 10,60. Dit extra proefexamen kan je 5 keer oefenen in maximaal 150 dagen. Lees meer over het inschrijven voor de proefexamens. Voor je het weet, kan ook jij trots zijn op je Pharmacon-diploma.

Bij Pharmacon kun je een factuur opvragen van het examen via examens@pharmacon.nl.

Stichting Pharmacon Visual