Examen boeken

Pharmacon bewijst het
1.360 uitgereikte diploma's in 2022
Meer dan 75 jaar actief in de drogisterijbranche
Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt

Wil je examen doen? Bij Pharmacon kun je jouw examen boeken op een datum en in een plaats die jou het beste uitkomen.

 

Prijzen 2023

Een examen kost in 2023 € 129,20 inclusief 21% BTW. Het examen Adviseren Compleet, dat uit twee modules bestaat, kost in 2023 € 222,30 inclusief BTW en een mondeling examen kost € 194,45 inclusief BTW.

Hoe boek je je examen?

  • Kies de datum en plaats van jouw voorkeur. Pharmacon biedt examens aan op meer dan 10 examenlocaties.
  • Vul de gevraagde gegevens in. Zorg dat de persoonsgegevens die je invult precies hetzelfde zijn als op je geldige paspoort of identiteitskaart. Je geldige identiteitsbewijs moet je bij de examenlocatie ook laten zien om fraude te voorkomen.
  • Bevestig de boeking.
  • Maak het examengeld over via Ideal of creditcard. Let op: het examengeld dient binnen 21 dagen na boekingsdatum en uiterlijk 8 dagen vóór de examendatum te zijn overgemaakt, anders wordt het examen automatisch geannuleerd.

Mijn examen omboeken of annuleren

Als je bij nader inzien op een ander moment examen wilt doen, dan kan dat. Maar let goed op!

  • Je kunt het examen omboeken als die datum binnen 3 maanden na de eerste boekingsdatum is. Als je toch later examen wilt doen, moet je het examen annuleren en een nieuw examen boeken.
  • Zorg er voor dat je uiterlijk 7 dagen vóór je examen de datum aanpast, anders kan het niet meer kosteloos en ben je je geld kwijt ook als je geen examen doet.
  • Annuleren kan tot 7 dagen vóór je examendatum. Je krijgt dan de helft van de kosten terug. Als je later annuleert, ben je het gehele examengeld kwijt.
  • Je kunt de examens zelf annuleren of omboeken via je persoonlijke account bij Pharmacon. De inloggegevens van jouw account staan in de boekingsbevestiging die je via de mail hebt ontvangen.

Niet vergeten!

  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het examen. Voordat het examen begint, moet je een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verblijfsvergunning laten zien, anders mag je geen examen doen.
  • Check voordat je met je lesstof aan de slag gaat of al het materiaal nog up-to-date is. Als het lesmateriaal ouder is dan 1 jaar, dan heb je een update nodig. Die kun je opvragen bij je opleidingsinstituut. Is het lesmateriaal ouder, dan loop je kans dat je onnodig fouten maakt in het examen.
Stichting Pharmacon Visual