Wil je jouw examen inzien?

Inzage op examenlocatie
1.719 uitgereikte diploma's in 2021
67% van de kandidaten slaagt in 1 keer
Gezakt? Boek dan een inzage

Pharmacon biedt alle examenkandidaten de gelegenheid om het examen dat zij hebben gemaakt, in te zien op al onze examenlocaties in het land.

Ruim 73 procent van de examenkandidaten slaagt bij Pharmacon voor de eerste keer. Als je onverhoopt voor je examen bent gezakt, kan het nuttig zijn om je gemaakte examen in te zien. Dit geeft vaak inzicht in de onderwerpen waaraan je voor het volgende examen nog aandacht moeten besteden.  We sturen gemaakt examens niet op, maar je kunt wel een inzage boeken via onze boekingssite.

Wil je graag zien wat er verkeerd ging bij je examen en wat je goed had? Kies op onze boekingssite dan eerst de optie ‘Inzage’ en om welk examen het gaat en vervolgens een toetslocatie, datum en tijd die jou uitkomt. Houd er rekening mee dat er minimaal een week moet zitten tussen het boeken van de inzage en de datum van inzage. De kosten voor een inzage zijn € 28,50 incl BTW.

Je krijgt op de examenlocatie een half uur om het gemaakte examen in te zien. Inzage is alleen mogelijk in het laatst gemaakte examen en dit mag niet langer dan 3 maanden geleden zijn gemaakt. Tijdens de inzage gelden dezelfde veiligheidsvoorschriften als bij het reguliere examen. Zo wordt er toezicht gehouden, persoonlijke spullen worden opgeborgen in een locker en er mogen geen aantekeningen worden meegenomen vanuit de examenruimte.

Stichting Pharmacon Visual